Media Rally Journaal 4

Beste deelnemers aan de eerste Media Rally (en naar aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid ook de tweede),

Allereerst veel dank voor jullie enthousiaste deelname én evenzo enthousiaste reacties. We zijn al weer bezig met de volgende editie, die voortaan – na bij diverse mensen navraag te hebben gedaan naar een voorkeur – medio juni zal gaan plaatshebben. Maar voordat we vooruit gaan blikken, kijken we eerst graag nog even terug op deze geslaagde editie, waar meerdere équipes hun inspanningen – ja, het was in alle opzichten een pittige tocht – beloond zagen met de beloofde schitterende prijzen! De hoofdprijs, de elektrische vouwfietsen van Ebke, worden begin december uitgereikt aan de hyperintelligente, snelle en charmante équipe van Exterion Media.

De andere prijswinnaars, behoudens de winnaars van het door Beyond Outdoor ter beschikking gestelde exclusieve superdeluxe BMW IceWatch herenpolshorloge, wordt verzocht contact op te nemen met de inmiddels in de snelwandelgangen genoemde Rallykoning Peter Wybenga. Ongekroond, dat wel, maar toch leuk.

Autoweek, Autovisie en het NH Barbizon Palace Hotel Amsterdam kunnen niet wachten jullie te verwelkomen als abonnee of gast …

Maar goed, we hadden het over terugblikken. De aftermovie, gemaakt door het team van MADE.FOR.DIGITAL, kun je hier bekijken. De schitterende Media Rally selfies zijn daarentegen weer op deze plek te bekijken.

 

We hebben van jullie diverse opmerkingen van opbouwende aard gekregen, alsmede tal van leuke tot briljante ideeën. Wij gaan één en ander vanzelfsprekend en waar mogelijk toepassen bij de volgende editie van de Media Rally in 2019.

Mochten jullie in de tussentijd nog meer geweldige ingevingen hebben, of partijen kennen die de Rally willen sponsoren, of partijen kennen die de volgende keer beslist mee MOETEN doen, dan houden wij ons van harte aanbevolen. Al deze informatie eveneens graag naar de ongekroonde sturen.

Nogmaals dank voor jullie vrolijke en sportieve deelname,

graag tot snel,

Peter Wybenga | Bas Vlugt

 

[Rallygerelateerde mails graag naar wybenga@mediarally.nl]

 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *