Media Rally Journaal 2

Beste deelnemers aan de allereerste Media Rally,

en daar is Journaal 2 alweer!

Vandaag is het schitterende parcours opnieuw gereden en er zijn nauwelijks wegopbrekingen bijgekomen. Vrijdagmorgen wordt het parcours – voor dag en dauw – nogmaals verreden door onze routiers en dan zijn we er helemaal klaar voor. En we hebben er zin in!

Aan de andere kant hebben we tevens moeten vaststellen dat het geen eitje wordt. Naast de gemakkelijke en moeilijke vragen en opdrachten is het afleggen van de schitterende route volgens het bolletje-pijltje systeem voorwaar niet gemakkelijk. Wij verwachten dan ook dat de deelnemers na aankomst in Haarlem redelijk afgepeigerd zullen zijn. Gelukkig staat de organisatie dan klaar met een fijne borrel en met bitterballen.

Aansluitend volgt een voortreffelijk ‘Walking Dinner‘, dat in plaats van de BBQ komt. De opwarming van de aarde laat ons momenteel eventjes in de steek, maar de spijzen zullen een BBQ in kwaliteit en smaak ruimschoots overtreffen.

En dan is er natuurlijk de prijsuitreiking. Gisteren maakten wij reeds bekend dat de Overall Winnaars er vandoor gaan met fenomenale E-Bikes van Ebke. Vandaag maken wij bekend dat er ook nog jaarabonnementen uitgaan voor zowel Autovisie als Autoweek. Vanzelfsprekend gelden ook deze topprijzen voor de voltallige équipes.

In het 3e en laatste Journaal maken wij nóg meer prijzen bekend.

Tenslotte: de startplaats van de Media Rally is AMSTEL BOAT HOUSE, Amsteldijk 223 – 1079 LK Amsterdam. Gaarne parkeren op het parkeerterrein aldaar.

Jullie vinden de wedstrijdleiding met koffie, thee en koekjes in de fraaie Serre van Amstel Boat House.

[Mochten jullie denken ‘waar kennen we die plek toch van?’ dan is het antwoord heel eenvoudig: daarnaast is het hoofdkantoor van MADE.FOR.DIGITAL gevestigd natuurlijk!]

 

Mocht het aan de orde zijn: Prangende vragen graag mailen naar wybenga@mediarally.nl / of bellen naar 0655 134373. LET OP: Tijdens de Media Rally dient gebeld te worden naar een ander nummer.

Met hartelijke groet,

Media Meetings & Magazines,

Peter Wybenga | Bas Vlugt

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *