Media Rally Journaal 2

Zoals afgesproken worden er weer wat slipjes van de tuier opgelicht aangaande de Media Rally 2019.

a) Nog twee nachtjes goed slapen en je bent er helemaal klaar voor (hopen wij). Zorg dat je tijdig aanwezig bent in één van de Zevenhuizen (Lake 7, Strandweg 23), te weten om 09.00 uur.

b) Om 09.00 uur gaan we registreren, bakkie koffie doen, vrijwaringsverklaring tekenen, autostickers in ontvangst nemen en op de auto’s plakken en wegwezen!

3) We kunnen het niet vaak genoeg zeggen en dit is de eerste keer dit jaar: we rijden volgens het bolletje – pijltje principe. Wanneer er niets specifieks genoemd wordt rijden we gewoon rechtdoor / met de weg mee etc.

d) We kunnen het niet vaak genoeg zeggen en dit is de tweede keer dit jaar: we rijden volgens het bolletje – pijltje principe. Wanneer er niets specifieks genoemd wordt rijden we gewoon rechtdoor / met de weg mee etc.

e) Hadden we al gewag gemaakt van schitterende prijzen? Nee? Er zijn wederom schitterende prijzen, onvergelijkbaar met vorig jaar, maar minstens zo schitterend.

f) De finish, borrel en prijsuitreiking vinden op een -nog geheime – locatie plaats in één van de Zevenhuizen. Na afloop van de borrel bestaat – geheel facultatief en buiten het programma – de mogelijkheid te blijven dineren. Indien je nu reeds weet dat je dat wilt, laat dat dan svp per omgaande even weten aan Bas Vlugt (bas@nederlandsmedianetwerk.nl).

7) Nu de ergste hitte voorbij is, zagen wij weer kans het zweet uit de ogen te vegen teneinde te constateren dat het vrijdag aanstaande een heerlijke Rallydag wordt met – zoals Ronnie Tober zou zeggen –  I-DE-AAL Rallyweer! 22 graden, Hollands zonnetje en een Hollands wolkje: perfect! Niets staat ons allen in de weg om er een topdag van te maken. Hoera!

8) Zoals de oplettende équipeleden nu weten, is het extreem goed opletten geblazen tijdens de rally. De af- en aanwijzingen zetten je mogelijkerwijs op het verkeerde been, waarmee je vrijdag niet uit bed bent gestapt. Inge Wickeld hè?

Tot het volgende Journaal, zijnde het Media Rally Journal Trois (3)